Random header banner 1 Random header banner 2 Random header banner 3 Random header banner 4 Random header banner 5

Lakrids

Vores kærlige bulderbasse af en ragdoll han

Liquorice eller i daglig tale "lakridsen" er en seal colourpoint ragdoll dreng (Rag n) født her i katteriet den 23. juni 2017. Hans far er vores skønne, kælne hankat CH PL*Your Destiny Bonifacy og hans mor vores dejlige hunkat GIC DK Seierø's Brownie's . Vi har i et stykke tid tænkt, at næste gang vi skulle på udkig efter en hankat, så skulle det være en colourpoint dreng. Det er altid en svær proces at købe hankat, som man som opdrætter ofte køber i udlandet og derfor ikke kan se og have i hænderne, før man har købt den. Når der så i et af ens egne kuld dukker en lækker dreng op, så er det store spørgsmål, om man skal beholde ham, for egentlig ville det jo være bedre at få nye gener ind i katteriet. 

Fra Liquorice var få uger gammel, har han bare været noget særligt: stor og robust og med dejlig øjenfarve og et skønt temperament. Vi har vaklet frem og tilbage mange gange. To keep or not to keep - that's the question. Nu gider vi ikke bryde vores hoveder længere, så han bliver!!! Også selv om det betyder, at vi skal ud og finde nye piger til ham. 

Liquorice er en dejlig aktiv og legesyg dreng, som dog også elsker at sove i sofaen hos os og nusse i moderate mængder, for han har jo travlt med at komme ned og lege med bolde og småslås med sine søskende og halvsøskende. Vi glæder os meget  til at følge hans udvikling. Liquorice er som alle vores avlskatte testet fri for HCM og PKD.