Random header banner 1 Random header banner 2 Random header banner 3 Random header banner 4 Random header banner 5

DK Rags of Silk Leizu Liquorice's udvikling

 

Ragdoll dreng

Født 23. juni 2017

Rag n

 

 

3 år

 

 

2½ år

 
 

1½ år

 
 

1 år

 
 

6 måneder

 

 

 

5 måneder

 

            

 

 

17 uger

 

 

 

16 uger

 

 

 

15 uger

 

 

 

14 uger

 

 

 

13 uger

 

 

 

12 uger

 

 

 

11 uger

 

 

 

10 uger

 

        

 

 

9 uger

 

  

 

 

8 uger

 

 

 

7 uger

 

Liquorice vejer nu 820 g. Han er en sjov lille fyr, der i denne uge synes, at det at bide i tæer er noget af det sjoveste en killing kan finde på. Man skal virkelige passe på, hvor man sætter fødderne, da killingerne nu drøner rundt over hele huset. 

 

 

 

 

6 uger

 

Liquorice vejer i denne uge 700 g. Han er en skøn lille trold med de dejligste blå øjne. 

 

 

  

  

 

 

5 uger

 

Liquorice har nu passeret de 600 g. Han har i denne uge rigtigt nydt livet i kravlegården, hvor han leger med sine søstre og er begyndt at lege med legetøjet. Han elsker også at lege med vores fingre og tøj. Vi skal både slikkes og småbides i, når vi sætter os ned til killingerne. Vi har i denne uge hver dag forsøgt at introducere killingerne for fast føde, men det er de på ingen måde interesserede i. Mors mælkebar er det bare det bedste, synes de, men det skal nu nok komme. 

 

 

 

 

 

4 uger

 

Bassemanden vejer nu 546 g. Han er en meget rolig baby, hvis to yndlingsbeskæftigelser er at spise og sove. 

 

 

 

 

3 uger

 

Liquorice vejer nu 426 g og har åbnet øjnene helt. 

 

 

 

 

2 uger

 

Liquorice vejer nu 326 g og er kuldets basse. Han er en meget rolig baby, der elsker at sove. Måske er det derfor, at han endnu ikke har bestemt sig for at åbne øjnene, men sød er han. Og så skete det alligevel på dag 15, at den lille mand slog øjnene op, så nu får I også billeder med åbne øjne. 

 

 

 

 

1 uge

 

Liquorice er en rigtig lille basse, der har mere end fordoblet sin vægt i den første uge. 222 g vejer han nu. Han er helt sikkert colourpoint og højst sandsynlig brun (seal). Han er en meget rolig dreng, der gerne putter i vores hænder. 

 

 

     

 

 

Ved fødslen

 

Vi er ret sikre på at Liquorice er en lille dreng. Han vejede 97 g ved fødslen. Han fik sort bånd, så han matcher sit navn, som vores yngste datter Matilda har givet ham. Han er en meget rolig lille fyr, der trygt putter sig i håndfladen og sover videre under fotograferingen.