K
P
Ragdoll Cattery

DK Rags of Silk Hankatte

 

CH PL*Your Destiny Bonifacy


Bonifacy er en seal mitted ragdoll dreng (RAG n 04, bærer af blå), som blev født den 28. september 2013 hos det polske ragdoll katteri PL* Your Destiny. Vi ejer Bonifacy sammen med Pia Sørensen og Niels Lynge fra   DK Flowerchild. Vi takker Arek Widenski for den tillid han har vist os ved at overlade os hans dejlige dreng. Vi glæder os til at se ham udvikle sig. Bonifacy er testet fri for HCM og PKD. 

 

 

ragdoll kat,
 ragdoll killing,
 dk rags of silk,

 

 

Bonifacy vejer ca. 5 kg. og er en rigtig hjerteknuser, som er fuld af selvtillid. Han er meget opsøgende og kælen og spinder himmelhøjt bare vi snakker til ham. Han er utroligt legesyg - bolde bliver trillet, mus bliver onduleret og den vilde jagt med en drillepind i munden går gennem hele huset. Bonifacys seneste påfund er at liste poterne ud gennem hegnet i kattegården og fiske pinjebark ind fra blomsterbedet udenfor. Derefter går den vilde jagt efter dette farlige bytte, som han ender med stolt at præsentere for os - som regel i vores dobbeltseng - AV!
 

  Stamtavle          Forældre          Kuld          Udstillingsresultater          Galleri          Fotografbilleder

  

Topkat i Ragdollklubben Danmark 2014

CH PL*Your Destiny Bonifacy blev nr. 2 i kategorien fertile hanner på  Ragdollklubben Danmarks topkatteliste 2014. Vi er superstolte af vores dejlige dreng. 

 

ragdollklubben danmark,
 topkatte 2014,
 ragdoll kat,
 dk rags of silk