K
P
Ragdoll Cattery

Voksne ragdolls til omplacering

 

To dejlige ragdolldrenge søger nyt hjem

Et hold af vores killingekøbere er desværre nødt til at skille sig af med deres to neutraliserede ragdoll drenge. DK Rags of Silk Ferghana Finnian er seal mitted født den 6. juni 2015.  DK Rags of Silk India Ilesh er seal mitted tabby født 5. juni 2016. Begge drenge har stamtavle og har boet i et kærligt hjem. De befinder sig i Århus området. Sådan skriver ejerne om de to ragdoll drenge:

”Vores to dejlige ragdolls Finnian og Ilesh søger nyt hjem snarest muligt da vores datter har fået konstateret katteallergi. Begge er kastrerede hankatte på hhv. 3 og 2 år. De er to skønne katte og meget sociale men med forskellig personlighed. De er vant til at være ude men bliver tæt på deres hjem. Kort beskrevet så er Finnian den kloge og snakkesalige, der til tider minder lidt om en hund. Han går gerne med på en tur. Ilesh er mere den kælende kat, som dog også nyder et roligt øjeblik for sig selv. Vi håber at vi kan finde det bedste hjem til dem. Intet mindre har de fortjent”.

Prisen for de to drenge er 4000 kr. Alt kattelegetøj, kattebakke, seler, lidt mad m.m. medfølger. Kontakt Jon på 27534948 eller e-mail jpihla(dot)jpa(at)gmail(dot)com ved seriøs interesse.