K
P
Ragdoll Cattery

Voksne ragdolls til omplacering

 

Vi har i øjeblikket to dejlige voksne ragdolls til omplacering til gode, permanente hjem.

 

CH PL* Your Destiny Bonifacy

 

Meget kælen ragdoll han søger nyt hjem

Vores dejlige hankat Bonifacy – i daglig tale Boni – er en skøn seal (brun) mitted hankat på 4½ år. Bonifacy vejer ca. 5 kg. og er en rigtig hjerteknuser, som er fuld af selvtillid. Bonifacy har været avlhan hos DK Rags of Silk/DK Flowerchild og er blevet far til mange dejlige ragdoll killinger. Det er nu på tide, at Boni går på pension som avlskat og får lov til at nyde livet som kælekat hos en sød familie, som han kan overøse med kærlighed. Han er nemlig en meget kælen og opsøgende kat, der elsker at ligge i skødet og blive nusset. 

 

Bon har været en meget fertil hankat ogi skal helst være enekat og helst have adgang til indhegnet have eller løbegård. Boni blev kastreret først i december og  er klar til at flytte, når vi finder den helt rigtige familie. Han vil elske, hvis der er nogen hjemme hos ham, så han ikke skal være alene. 

 

Boni har naturligvis stamtale, er neutraliseret, har fået checket tænder og er fuldt opvaccineret. Han er DNA testet for HCM og PKD. Han har også pas.

Når Boni flytter, får han en pakke med mad, lidt legetøj og godbider med sig, ligesom der medfølger billeder af ham gennem de år, han har boet hos os. Prisen er 2500,00 kr.

 

Hvis en voksen kat skal omplaceres med succes kræver det, at du skal være indstillet på, at du skal vinde kattens tillid. Du skal derfor være klar til, at det kan tage 3-4 uger, før Boni har har vænnet sig til sit nye hjem og får tillid nok til dig til, at han bliver din kælekat. 

 

Hvis du er interesseret i at møde Boni, så er du meget velkommen til at ringe til Jesper på tlf. 50510535

   

Se mange flere billeder af Boni under Galleri.

 

ragdoll kat,
 ragdoll killing,
 dk rags of silk,

 

  Stamtavle          Forældre          Kuld          Udstillingsresultater          Galleri          Fotografbilleder