K
P
Ragdoll Cattery

Kattesjov

 

Kattekunst

 

Vi er så heldige at kende indtil flere kunstnere, som har lavet portrætter til os af nogle af vores katte. Dem vil vi gerne dele med jer. 

 

Mette Meyer

Mette Meyer er fra Norge og laver bl.a. de smukkeste katteportrætter med udgangspunkt i fotos. Mette har været så sød at lave flere portrætter til os. Øverst til venstre er det DK Rags of Silk Assam Alix, så følger to portrætter af DK Rags of Silk Cocoon Caspian - en lille rød ragdollkilling, som blev født som enekilling i et kuld i foråret 2014. Caspian nægtede en lang periode at spise, og vi kæmpede for hans liv. Det lykkedes, og i dag lever han et liv som forkælet kælekat hos én af Mettes kolleger. Han vil altid have en ganske særlig betydning for os, så vi er meget glade for Mettes billeder. Det sidste billede er af DK Rags of Silk Dupion Daisy - Alix' datter. Se flere af Mettes billeder på hendes hjemmeside www.artpal.com/mettem57.

 

   

 

 

 

Og nu til noget helt andet...

 

Frigg Wulff

Vi har lært Frigg og hendes familie at kende, da de kom her som interesserede killingekøbere. Frigg er meget dygtig til at tegne manga. Her kan du se nogle af de charmerende tegninger, hun har lavet af vores katte. Det fantastiske er, at hun er så god til at fange deres personlighed i sine tegninger. Her er det Nougat, Ippa, Nougat og Alix, Bombyx-kuldet, Alix og Nougat og til sidst Caspian, Daisy, én af Dupion-killingerne og Nougat. Du kan se flere af Friggs tegninger på www.frigg-fluff.deviantart.com.

 

       

 

 

Stine Spedsbjerg

Stine er kvinden bag webserierne StineStregen, Stine bliver klogere og Stricktly Stine, hvor hun med et satirisk og (k)ærligt glimt i øjet kaster et helt særligt blik på hverdagen, livet og de ting, der undrer hende. Hun har vundet Komiks.dk-prisen for bedst danske nettegneserie og været nomineret til Pingprisen 3 gange. Stine har i forbindelse med købet af DK Rags of Silk Genova Gino aka Coffee Cat lavet disse skønne tegninger. Du kan se flere af Stines værker på Strictlystine.com.

 

                                                                I'M GETTING A KITTY