K
P
Ragdoll Cattery

DK Rags of Silk - kærligt stueopdræt af ragdolls i Silkeborg

 

 

Nyt fra DK Rags of Silk

 

Fantastisk udstillingstur til Most i Tjekkiet

I weekenden den 5. - 6. maj var vi sammen med vores gode ven Anne Maria fra DK Miss Cindie's i Assens på udstillingstur til Most i Tjekkiet. Vi havde et par dejlige dage og fik fantastiske resultater med hjem. 

 

  Lørdag, den 5. maj 2018 Søndag, den 6. maj 2018
DK Rags of Silk Mulberry Mateo EX1 + BIV EX + BIV + NOM. Tabte på skilledommer
DK Rags of Silk Leizy Liquorice CAC + NOM + BIS + BOB2 CAC + NOM
DK Maine Malawi's Anna CAC + BIV CAC + BIV + NOM

                                                             

 

Katteklubbens udstilling i Grindsted

Den 7. og 8. april 2018 har vi været på udstilling med vores to unge hanner Mateo og Liquorice. Det kom der følgende resultater ud af: 

 

DK Rags of Silk Leizu Liquorice EX1 begge dage

DK Rags of Silk Mulberry Mateo EX1+BIV og NOM begge dage. Han blev begge dage slået på scenen af Jørgen Billings smukke perserpige. 

 

Drengene er en fornøjelse at have med på udstilling

 

  

 

Han gjorde det igen

Lørdag, den 17. marts 2018 var vi på Jyraks katteudstilling i Nyborg med Anna og Mateo. Det blev endnu en fantastisk udstillingsoplevelse. DK Maine Malawi's Anna blev EX2 ud af to, men dommeren var meget i tvivl, og da EX1 gik til vores gode ven Tabita's DK Tabirags Tibia, som vores hankat Bonifacy er far til, så gjorde det lige som ikke så meget :-). Mateo fik EX1 og en meget fin bedømmelse hos Anne Veland og det endste sørme med endnu et BIS til vores lille sky. 

 

 

Topkatteshow i Albertslund

Lørdag, den 3. marts 2018 var vi på udstilling i Albertslund. Vi var kørt den lange vej, så Hamara og Liquorice kunne få overrakt deres topkattepræmier fra Ragdollklubben Danmark. Hamara blev nr. 1 blandt de fertile hunner og Liquorice blev nr. 4 blandt killinger/ungdyr. Vi takker Ragdollklubben Danmark for den flotte pokal og vores sponsorer Royal Canin og Kronch for de meget generøse foderpræmier. 

 

   

 

Udstillingstur til Holland

Den 10. og 11. februar 2018 deltog vi med Brownie's, Mylitta og Anna på Mundicats internationale katteudstilling i Hilversum i Holland. En superhyggelig tur i gode venners selskab, hvor der blev spist, grint og ikke mindst heppet: Vi fik følgende resultater med hjem: 

 

Lørdag:

IC S* Mylitta LovesU fik sit 6. CAGCIB certifikat og blev dermed Grand International Champion

GIC DK Seierø's Brownie's CACS

DK Maine Malawi's Anna EX1, BIV og NOM. Hun fik 1 stemme på scenen. 

 

Søndag: 

GIC S* Mylitta LovesU CACS

GIC DK Seierø's Brownie's CACS

DK Maine Malawi's Anna EX2 

 

 

DK Rags of Silk topkatte 2017

Jubiiiii - i går fik vi den gode nyhed, at hele to katte med vores eget stamnavn er kommet på Ragdollklubben Danmarks Topkatteliste 2017. Vi er superstolte og taknemmelige.  

 

 

Charmetrolde

Joys tvillnger Orlando og Octavio er nu blevet 10 uger, og var i denne uge til dyrlægecheck og 1. vaccine. De fik meget ros og blev som sædvanlig beundret og nusset af personalet

 

 

Året første udstilling tog fusen på os

Lørdag, den 13. januar 2018 var vi på Jyraks udstilling i Nørre Sundby med den nye generation hos DK Rags of Silk: Liquorice, Anna og Mateo. Det blev til overraskende fine resultater: 

 

DK Rags of Silk Leizu Liquorice EX 1

DK Rags of Silk Mulberry Mateo EX 1 + BIV + NOM + BIS (Best In Show)

DK Maine Malawi's Anna EX 1 ud af 5 fine seal bicolour killinger i klasse 12 + NOM

 

Anna fik 1 stemme i panelet, men Mateo, som vi knapt mente var udstillingsegnet, men bare gerne ville have en dommermening om fik 2. Dommerne valgte ham på type og så bort far hans skævefejl og pletter. Det kom godt nok bag på os, men en dejlig overraskelse var det. 

 

 

Glædelig jul og Godt nytår

Til alle jer, der besøger vores hjemmeside og følger os på Facebook

 

 

Vi er forelskede

I søndags flyttede et nyt familiemedlem ind hos os i Silkeborg. Vi er af vores gode opdrætterven Anneth Slot blevet betroet DK Maine Malawi's Anna, som er den skønneste lille seal bicolour pige på godt 4 måneder. Vi er helt forelskede i det skønne, lille tillidsfulde og kælne væsen. Vi glæder os meget til at vise Anna frem på udstillinger og følge hende i hendes udvikling.