K
P
Ragdoll Cattery

DK Rags of Silk - kærligt stueopdræt af ragdolls i Silkeborg

 

 

Nyt fra DK Rags of Silk

 

Topkatteshow i Albertslund

Lørdag, den 3. marts 2018 var vi på udstilling i Albertslund. Vi var kørt den lange vej, så Hamara og Liquorice kunne få overrakt deres topkattepræmier fra Ragdollklubben Danmark. Hamara blev nr. 1 blandt de fertile hunner og Liquorice blev nr. 4 blandt killinger/ungdyr. Vi takker Ragdollklubben Danmark for den flotte pokal og vores sponsorer Royal Canin og Kronch for de meget generøse foderpræmier. 

 

   

 

Udstillingstur til Holland

Den 10. og 11. februar 2018 deltog vi med Brownie's, Mylitta og Anna på Mundicats internationale katteudstilling i Hilversum i Holland. En superhyggelig tur i gode venners selskab, hvor der blev spist, grint og ikke mindst heppet: Vi fik følgende resultater med hjem: 

 

Lørdag:

IC S* Mylitta LovesU fik sit 6. CAGCIB certifikat og blev dermed Grand International Champion

GIC DK Seierø's Brownie's CACS

DK Maine Malawi's Anna EX1, BIV og NOM. Hun fik 1 stemme på scenen. 

 

Søndag: 

GIC S* Mylitta LovesU CACS

GIC DK Seierø's Brownie's CACS

DK Maine Malawi's Anna EX2 

 

 

DK Rags of Silk topkatte 2017

Jubiiiii - i går fik vi den gode nyhed, at hele to katte med vores eget stamnavn er kommet på Ragdollklubben Danmarks Topkatteliste 2017. Vi er superstolte og taknemmelige.  

 

 

Charmetrolde

Joys tvillnger Orlando og Octavio er nu blevet 10 uger, og var i denne uge til dyrlægecheck og 1. vaccine. De fik meget ros og blev som sædvanlig beundret og nusset af personalet

 

 

Året første udstilling tog fusen på os

Lørdag, den 13. januar 2018 var vi på Jyraks udstilling i Nørre Sundby med den nye generation hos DK Rags of Silk: Liquorice, Anna og Mateo. Det blev til overraskende fine resultater: 

 

DK Rags of Silk Leizu Liquorice EX 1

DK Rags of Silk Mulberry Mateo EX 1 + BIV + NOM + BIS (Best In Show)

DK Maine Malawi's Anna EX 1 ud af 5 fine seal bicolour killinger i klasse 12 + NOM

 

Anna fik 1 stemme i panelet, men Mateo, som vi knapt mente var udstillingsegnet, men bare gerne ville have en dommermening om fik 2. Dommerne valgte ham på type og så bort far hans skævefejl og pletter. Det kom godt nok bag på os, men en dejlig overraskelse var det. 

 

 

Glædelig jul og Godt nytår

Til alle jer, der besøger vores hjemmeside og følger os på Facebook

 

 

Vi er forelskede

I søndags flyttede et nyt familiemedlem ind hos os i Silkeborg. Vi er af vores gode opdrætterven Anneth Slot blevet betroet DK Maine Malawi's Anna, som er den skønneste lille seal bicolour pige på godt 4 måneder. Vi er helt forelskede i det skønne, lille tillidsfulde og kælne væsen. Vi glæder os meget til at vise Anna frem på udstillinger og følge hende i hendes udvikling. 

 

 

Organza kuldet er nu 3 uger

Tvillingedrengene Octavio og Orlando er nu blevet 3 uger og er kommet i kravlegård i vores stue. De to trinde babyer er bare så søde, når de stolprer rundt og går på opdagelse i den store verden.

 

 

Udstilling i Odense 18. og 19. november 2017

Her i weeekenden har vi været på Jyraks udstilling i Odense med Brownie's og Liquorice. Det var tydeligt at forårets ragdollkillinger var blevet gamle nok til at komme med på udstilling for sjældent har vi da set så mange lækre ragdollkillingere samlet på én udstiling. Der var meget hård konkurrence. Vi fik nu fine resultater med hjem: 

 

GIC DK Seierø's  Brownie's fik sit 2. og 3. CACS certifikat lørdag og søndag til trods for, at hun endnu ikke er i fuld kondition efter killingerne

DK Rags of Silk Leizu Liquorice fik EX1 begge dage og blev derudover Bedst i Variant (BIV) lørdag

 

Begge doller var så skønne og afslappede at have med på udstilling. Der var som sædvanlig hygge og fest i ragdolllejren, hvor titler og World Show resultater blev fejret med manér over to dage. De forstår virkelig at hygge de ragdollfolk. 

Leizu kuldet på udstilling i Strøby

Lørdag, den 4. november 2017 havde vi Leizu kuldet med til bedømmelse på udstillingen i Strøby. Der var kun 1 kuld i kategori 1, så vi fik et BIS kuld uden konkurrence, men med meget fine dommerkommentarer. Killingerne blev også individuelt bedømt og fik flotte resultater med hjem. 

 

DK Rags of Silk Leizu Lemon drop EX1 - nomineringen gik til brormand

DK Rags of Silk Leizu Liquorice EX1 + NOM

DK Rags of Silk Leizu Lollipop EX1 + NOM

 

Killingerne klarede kørsel, overnatning på hotel og udstilling så flot. Liquorice må nyde pokalen alene, da hans søstre nu er flyttet til deres nye hjem.