K
P
Ragdoll Cattery

DK Rags of Silk - kærligt stueopdræt af ragdolls i Silkeborg

 

 

Nyt fra DK Rags of Silk

 

Leizu kuldet er nu 5 uger

Liquorice, Lollipop og Lemon drop er nu 5 uger, og de bor nu i kravlegård i vores stue og kan følge med i familiens liv og dagligdag. De tager det med ro i dette kuld, men alligevel er der sket en stor udvikling med dem efter, at de har fået mere plads at boltre sig på. De leger og småslås med hinanden, deres mors hale og har nu også fået øje på legetøjet. De er så sjove og søde at betragte, når de tumler rundt. Hamara synes, at de små er noget så spændende og også ret farlige. Hun benytter enhver chance til at hoppe ned til dem og lege med deres legetøj og betragte dem. I starten brummede hun af dem, når de kom for tæt på, men nu er hun ved at vænne sig til de små mærkelige væsner. Brownie's tager det helt med ro - som plejemor for Hamara ved hun godt, at hun har det hele i munden, så hun får lov til at være hos killingerne. Du kan læse mere og se flere billeder af killingerne under Leizu kuldet.

 

 

Joy er nu Grand International Champion

I dag har vi været på Katteklubbens udstillng i Brejning ved Vejle. Vi havde Heartbreaker og Joy med. Begge var oppe hos dommer Jørgen Billing, som især var begejstret for Joy. Hun charmede rigtigt på dommerbordet, da hun virkelig soler sig i den opmærksomhed, hun får på udstillinger. Hun er en fornøjelse at have med. Her er dages resultater:

 

GIC (N) RagLuceritos Our Image of Heartbreaker CACS

IC (N) RagLuceritos Joy with Strawberry Daiquiry CAGCIB

 

Det var Joys 6. CAGCIB, og hun kan nu kalde sig Grand International Champion.

 

 

Leizu kuldet er nu 2 uger gamle

De tre små basser i vores L kuld er nu 2 uger gamle. Mød Lemon drop, Liquorice og Lollipop.

 

 

Velkommen til verden

I dag kom Brownie's og Bonifacys kuld til verden. 3 fine babyer blev det til. Vi tror, at det er to piger og en dreng, men vi har ladet mor og babyer få  mest mulig ro i fødekassen i dag, så  vi har kun lige vejet dem og smugkigget køn. Brownie's klarede fødslen så fint, og bå de mor og babyer har det godt. De små har fundet mælkebaren, så alt er fryd og gammen i fødekassen. Her kan I følge med i kuldets udvikling. 

 

 

 

 

Udstilling i Ratingen i Tyskland

I pinseweekenden har vi været på tur til Tyskland med Heartbreaker og Hamara. Endelig havde Jesper og jeg mulighed for at tage en udlandstur sammen, og vi havde oven i købet mulighed for at mødes med nogle af vores hollandske ragdollvenner, så det var rigtigt hyggeligt. Weekendens show gik over al forventning:

 

Lørdag: 

IC (N) RagLuceritos Our image of Heartbreaker fik sit 6. CAGCIB og opnåede dermed titlen Grand International Champion 

CH DK Rags of Silk Han Hamara fik CACIB, blev nomineret og vandt Best In Show med alle stemmer på scenen. 

 

Søndag: 

GIC (N) RagLuceritos Our Image of Heartbreaker fik CACS og blev nomineret. Han fik to stemmer på scenen men tabte på skilledommer til en fin Birma

CH DK Rags of Silk Han Hamara fik sit 3. CACIB, blev nomineret og vandt Best in Show med alle stemmer på scenen. 

 

Vi er superstolte af vores to skønne katte, som er så dejlige at have med på tur. 

 

     

 

Hamara går til scenen

Vi er netop hjemvendt fra en helt fantastisk forlænget udstillingsweekend til Karlovy Vary i det nordlige Tjekkiet. Fredag bød på besøg i den traditionsrige og smukke kurby og prøvesmagning af de mange varme kilder. Lørdag og søndag deltog vi sammen med 4 andre udstillere fra Ragdollklubben Danmark på den internationale katteudstilling, og det blev til helt forrygende resultater. Vi har stadig svært ved at få armene ned: 

 

Lørdag: 

 

DK Seierø's Brownie's fik sit sjette CAGCIB og er nu Grand International Champion

(N) RagLuceritos Our Image of Heartbreaker CAGCIB + NOM

DK Rags of Silk Han Hamara fik sit trejde CAC og er nu Champion. Vores lille hjemmelavede diva blev også NOM og BIS, blev valgt som bedste kat i kategori 1 og endte som BOB IV. 

 

Søndag: 

IC DK Seierø's Brownie's fik sit første CACS + NOM

IC (N) RagLuceritos Our Image of Heartbreaker CAGCIB + NOM

DK Rags of Silk Han Hamara fik sit første CACiB + NOM + BIS, blev igen valgt som bedste kat i kategori 1 og endte som BOB II. 

 

Vi er megastolte over de fine resultater og nyder at have vores  dejlige ragdolls med på tur. 

 

 

Fantastisk udstillingsweekend i Aarhus

I weekenden den 1. - 2. april deltog vi i Jyraks udstilling i Aarhus med vores to små piger af egen avl Hamara og Inaya. Udstillingen blev også et dejligt gensyn med to af killingerne fra vores sidste kuld: Kahlua og King's Gold, som begge fik meget fine bedømmelser hos dommerne. Vi er superstolte over dem og takker deres nye ejere for at vise dem frem. 

 

Lørdag: 

DK Rags of Silk India Inaya EX1

DK Rags of Silk Han Hamara CAC

DK Rags of Silk Katan Kahlua Madness EX1

DK Rags of Silk Katan King's Gold EX1

 

Søndag: 

DK Rags of Silk India Inaya EX1

DK Rags of Silk Han Hamara CAC, BIV, NOM og BOX

DK Rags of Silk Katan Kahlua Madness EX1, BIV, NOM og BIS.

 

Stort til lykke til Inge Gerd, som ejer Kahlua

 

 

Ragdollklubben Danmarks Topkatte 2016

Den 1. april 2017 afholdt Ragdollklubben Danmark sit topkatteshow under Jyrakudstillingen i Aarhus. Det er med stor stolthed, at vi kan sige, at vi har hele tre af vores dejlige ragdolls med på klubbens topkatteliste 2016.

IC S*Gunbertus Mylitta LovesU nr. 2 fertile hunner med 579 points
IC DK Seierø's Brownie's nr. 4 fertile hunner med 541 points
IC (N) RagLuceritos Our Image of Heartbreaker nr. 4 fertile hanner med 550 points

Vi siger tak til Ragdollklubben Danmark for den fine pokal og de meget generøse foderpræmier fra vores sponsorer. 

 

 

Magnolia har fundet nyt hjem

Magnolia har fundet sit forever home som kælekat og flytter omkring den 1. april 2017 til Line i Skanderborg, hvor hun bliver bofælle med en dejlig Maine Coon. Tusind tak til alle jer, der har vist interesse for hende. Det er så dejligt, at så mange har interesse i at give vores voksne ragdolls et nyt hjem, når de ikke længere skal indgå i avlen. 

 

Magnolia søger nyt hjem som kælekat

Magnolia er vores skønne tortie ragdoll pige. Hun er født den 4. juni 2012. Efter at have fået 3 dejlige kuld hos os, søger vi nu en ny familie, hvor hun kan få et dejligt liv som kælekat. Læs mere om Magnolia og se flere billeder.