K
P
Ragdoll Cattery

DK Rags of Silk - kærligt stueopdræt af ragdolls i Silkeborg

 

 

Nyt fra DK Rags of Silk

 

Vi er forelskede

I søndags flyttede et nyt familiemedlem ind hos os i Silkeborg. Vi er af vores gode opdrætterven Anneth Slot blevet betroet DK Maine Malawi's Anna, som er den skønneste lille seal bicolour pige på godt 4 måneder. Vi er helt forelskede i det skønne, lille tillidsfulde og kælne væsen. Vi glæder os meget til at vise Anna frem på udstillinger og følge hende i hendes udvikling. 

 

 

Organza kuldet er nu 3 uger

Tvillingedrengene Octavio og Orlando er nu blevet 3 uger og er kommet i kravlegård i vores stue. De to trinde babyer er bare så søde, når de stolprer rundt og går på opdagelse i den store verden.

 

 

Udstilling i Odense 18. og 19. november 2017

Her i weeekenden har vi været på Jyraks udstilling i Odense med Brownie's og Liquorice. Det var tydeligt at forårets ragdollkillinger var blevet gamle nok til at komme med på udstilling for sjældent har vi da set så mange lækre ragdollkillingere samlet på én udstiling. Der var meget hård konkurrence. Vi fik nu fine resultater med hjem: 

 

GIC DK Seierø's  Brownie's fik sit 2. og 3. CACS certifikat lørdag og søndag til trods for, at hun endnu ikke er i fuld kondition efter killingerne

DK Rags of Silk Leizu Liquorice fik EX1 begge dage og blev derudover Bedst i Variant (BIV) lørdag

 

Begge doller var så skønne og afslappede at have med på udstilling. Der var som sædvanlig hygge og fest i ragdolllejren, hvor titler og World Show resultater blev fejret med manér over to dage. De forstår virkelig at hygge de ragdollfolk. 

Leizu kuldet på udstilling i Strøby

Lørdag, den 4. november 2017 havde vi Leizu kuldet med til bedømmelse på udstillingen i Strøby. Der var kun 1 kuld i kategori 1, så vi fik et BIS kuld uden konkurrence, men med meget fine dommerkommentarer. Killingerne blev også individuelt bedømt og fik flotte resultater med hjem. 

 

DK Rags of Silk Leizu Lemon drop EX1 - nomineringen gik til brormand

DK Rags of Silk Leizu Liquorice EX1 + NOM

DK Rags of Silk Leizu Lollipop EX1 + NOM

 

Killingerne klarede kørsel, overnatning på hotel og udstilling så flot. Liquorice må nyde pokalen alene, da hans søstre nu er flyttet til deres nye hjem.

 

         

 

Velkommen til verden til Niya-kuldet

Tidligt her til morgen så vores Niya-kuld dagens lys. Kuldet består af  4 dejlige, store killinger, der vejede mellem 104 og 114 g ved fødslen. Deres forældre er vores hunkat IC S*Gunbertus Mylitta LovesU  og vores hankat CH PL*Your Destiny Bonifacy. Det er Mylittas første kuld, og hun klarede fødslen så flot og passer killingerne med stor omhu.

 

 

Skønne killinger

Vores Mulberry kuld er nu 6 uger og bor i kravlegård i vores stue. De 4 killinger er meget menneskeglade og kalder på os for at blive samlet op og nusset, når de ser os. De er ikke til at stå for. 

 

 

Joy Best in Show i Hedensted

I weekenden har vi været på katteudstilling i Hedensted. Denne gang var kun Joy med os på tur. Joy nyder i den grad at sole sig i rampelyset og charmer på dommerbordet og hygger med de besøgende på udstillingen. Det blev i denne weekend til overraskende fine resultater, da Joy begge dage fik sine CACS certifikater og søndag også blev nomineret til at komme på scenen og vandt Best in Show. 

 

      

 

Årets ragdoller

Den 18. august 2017 deltog vi i Ragdollklubbens årlige Sommerfest, hvor klubbens pris "Årets ragdoller" blev uddelt. Vi er de glade og stolte modtagere. Tusind tak til Anneth Slot fra DK Maine Malawi for indstillingen og til alle, der har stemt på os. Det er en fornøjelse at lave frivilligt arbejde i en klub, hvor medlemmerne bakker op om klubbens tiltag, og man bliver anerkendt for sin indsats. Vi vil passe godt på den fine vandrepokal, så den næste år kan glæde et nyt medlem, der har ydet en indsats for ragdollracen. Af hjertet TAK

 

 

 

8 ugers goodies

Så blev vores Leizu kuld, der alle har sliknavne 8 uger. 3 supercharmerende, dejlige ragdoll killinger, der nu er overalt i huset. Fra venstre ses Liquorice, Lemon drop og Lollipop.

 

 

Velkommen til verden til Mulberry kuldet

Den 9. august 2017 kl. 20.00 havde vores unge hunkat Inaya bragt 4 store og sunde killinger til verden. Både mor og babyer har det fortrinligt og hygger i fødekassen. Ved første øjekast ser det ud som om, der er 3 drenge og 1 pige. Det er Inayas første kuld, men hun klarede fødslen uden hjælp og er en omsorgsfuld missemor. Kuldet er særligt spændende for os, fordi det også er vores unge hankat Heartbreakers allerførste kuld, så vi glæder os meget til at følge killingernes udvikling. Kuldet har fået kuldnavnet Mulberry og du kan følge killingernes udvikling Mulberry kuldets side.