K
P
Ragdoll Cattery

DK Rags of Silk - kærligt stueopdræt af ragdolls i Silkeborg

 

 

Nyt fra DK Rags of Silk

 

Skønne killinger

Vores Mulberry kuld er nu 6 uger og bor i kravlegård i vores stue. De 4 killinger er meget menneskeglade og kalder på os for at blive samlet op og nusset, når de ser os. De er ikke til at stå for. 

 

 

Joy Best in Show i Hedensted

I weekenden har vi været på katteudstilling i Hedensted. Denne gang var kun Joy med os på tur. Joy nyder i den grad at sole sig i rampelyset og charmer på dommerbordet og hygger med de besøgende på udstillingen. Det blev i denne weekend til overraskende fine resultater, da Joy begge dage fik sine CACS certifikater og søndag også blev nomineret til at komme på scenen og vandt Best in Show. 

 

      

 

Årets ragdoller

Den 18. august 2017 deltog vi i Ragdollklubbens årlige Sommerfest, hvor klubbens pris "Årets ragdoller" blev uddelt. Vi er de glade og stolte modtagere. Tusind tak til Anneth Slot fra DK Maine Malawi for indstillingen og til alle, der har stemt på os. Det er en fornøjelse at lave frivilligt arbejde i en klub, hvor medlemmerne bakker op om klubbens tiltag, og man bliver anerkendt for sin indsats. Vi vil passe godt på den fine vandrepokal, så den næste år kan glæde et nyt medlem, der har ydet en indsats for ragdollracen. Af hjertet TAK

 

 

 

8 ugers goodies

Så blev vores Leizu kuld, der alle har sliknavne 8 uger. 3 supercharmerende, dejlige ragdoll killinger, der nu er overalt i huset. Fra venstre ses Liquorice, Lemon drop og Lollipop.

 

 

Velkommen til verden til Mulberry kuldet

Den 9. august 2017 kl. 20.00 havde vores unge hunkat Inaya bragt 4 store og sunde killinger til verden. Både mor og babyer har det fortrinligt og hygger i fødekassen. Ved første øjekast ser det ud som om, der er 3 drenge og 1 pige. Det er Inayas første kuld, men hun klarede fødslen uden hjælp og er en omsorgsfuld missemor. Kuldet er særligt spændende for os, fordi det også er vores unge hankat Heartbreakers allerførste kuld, så vi glæder os meget til at følge killingernes udvikling. Kuldet har fået kuldnavnet Mulberry og du kan følge killingernes udvikling Mulberry kuldets side.

 

 

Leizu kuldet er nu 5 uger

Liquorice, Lollipop og Lemon drop er nu 5 uger, og de bor nu i kravlegård i vores stue og kan følge med i familiens liv og dagligdag. De tager det med ro i dette kuld, men alligevel er der sket en stor udvikling med dem efter, at de har fået mere plads at boltre sig på. De leger og småslås med hinanden, deres mors hale og har nu også fået øje på legetøjet. De er så sjove og søde at betragte, når de tumler rundt. Hamara synes, at de små er noget så spændende og også ret farlige. Hun benytter enhver chance til at hoppe ned til dem og lege med deres legetøj og betragte dem. I starten brummede hun af dem, når de kom for tæt på, men nu er hun ved at vænne sig til de små mærkelige væsner. Brownie's tager det helt med ro - som plejemor for Hamara ved hun godt, at hun har det hele i munden, så hun får lov til at være hos killingerne. Du kan læse mere og se flere billeder af killingerne under Leizu kuldet.

 

 

Joy er nu Grand International Champion

I dag har vi været på Katteklubbens udstillng i Brejning ved Vejle. Vi havde Heartbreaker og Joy med. Begge var oppe hos dommer Jørgen Billing, som især var begejstret for Joy. Hun charmede rigtigt på dommerbordet, da hun virkelig soler sig i den opmærksomhed, hun får på udstillinger. Hun er en fornøjelse at have med. Her er dages resultater:

 

GIC (N) RagLuceritos Our Image of Heartbreaker CACS

IC (N) RagLuceritos Joy with Strawberry Daiquiry CAGCIB

 

Det var Joys 6. CAGCIB, og hun kan nu kalde sig Grand International Champion.

 

 

Leizu kuldet er nu 2 uger gamle

De tre små basser i vores L kuld er nu 2 uger gamle. Mød Lemon drop, Liquorice og Lollipop.

 

 

Velkommen til verden

I dag kom Brownie's og Bonifacys kuld til verden. 3 fine babyer blev det til. Vi tror, at det er to piger og en dreng, men vi har ladet mor og babyer få  mest mulig ro i fødekassen i dag, så  vi har kun lige vejet dem og smugkigget køn. Brownie's klarede fødslen så fint, og bå de mor og babyer har det godt. De små har fundet mælkebaren, så alt er fryd og gammen i fødekassen. Her kan I følge med i kuldets udvikling. 

 

 

 

 

Udstilling i Ratingen i Tyskland

I pinseweekenden har vi været på tur til Tyskland med Heartbreaker og Hamara. Endelig havde Jesper og jeg mulighed for at tage en udlandstur sammen, og vi havde oven i købet mulighed for at mødes med nogle af vores hollandske ragdollvenner, så det var rigtigt hyggeligt. Weekendens show gik over al forventning:

 

Lørdag: 

IC (N) RagLuceritos Our image of Heartbreaker fik sit 6. CAGCIB og opnåede dermed titlen Grand International Champion 

CH DK Rags of Silk Han Hamara fik CACIB, blev nomineret og vandt Best In Show med alle stemmer på scenen. 

 

Søndag: 

GIC (N) RagLuceritos Our Image of Heartbreaker fik CACS og blev nomineret. Han fik to stemmer på scenen men tabte på skilledommer til en fin Birma

CH DK Rags of Silk Han Hamara fik sit 3. CACIB, blev nomineret og vandt Best in Show med alle stemmer på scenen. 

 

Vi er superstolte af vores to skønne katte, som er så dejlige at have med på tur.