K
P
Ragdoll Cattery

Nyt fra DK Rags of Silk

 

 

Udstilling i Kolding

I denne weekend har vi været på Katteklubbens udstilling med Heartbreaker, Mylitta og Inaya. Det blev en dejlig udstillingsweekend med fine resultater og en hyggelig middag lørdag med vores hollandske ragdollvenner. Resultater: 

 

DK Rags of Silk  India Inaya EX 1 både lørdag og søndag

S*GunBertus Mylittas LovesU CACIB + NOM lørdag og CACIB søndag

(N) Ragluceritos Our Image of Heartbreaker CAC + NOM lørdag og CAC søndag.

 

Heartbreaker har nu titlen Champion. 

 

 

Charmetroldene i Jacquard-kuldet er nu 8 uger

Fra venstre ses Joséphine, Jeannine, Juliette og Jacques

 

 

Udstilling i Køge

I dag har Jesper været på udstilling i Køge med Heartbreaker og Hamara. Heartbreaker fik sit første CAC og blev nomineret på sin første dag i åben klasse. Vi er så stolte af ham. Hamara var med på udstilling for første gang. Det klarede hun fint. Hun blev EX1 med en fantastisk bedømmelse og tabte BIV på et hængende hår til en meget smuk og noget ældre svensk ragdoll.

 

Hjem fra udstillingen kom Jesper med en ny beboer til vores katteri - nemlig den smukke seal tortie pige S*GunBertus MyLitta LovesU, som kommer fra det svenske opdræt GunBertus. Vi takker Ulla Johansson for den store tillid, hun har vist os. MyLitta har været her i ganske få timer, men vi kan allerede se og mærke, at hun er dejlig, tillidsfuld og social pige ud over at være helt bedårende.

 

 

Jacquard kuldet er nu 5 uger

De 4 små uldtotter i Jacquard kuldet er nu 5 uger, og de udvikler sig med stormskridt nu, hvor de er kommet i den store kravlegård i vores stue, hvor de kan hoppe, løbe og klatre. I denne uge er de alle begyndt at spise både våd- og tørfoder og drikke vand, men det er stadig hyggeligt at få en tår i mælkebaren hos mor Louane. 

 

 

Jacquard kuldet flytter i den store kravlegård

Louanes 4 skønne killinger er nu 4 uger gamle, og den lille Jacques ville ud og se verden og begyndte at kravle ud af fødekassen. Her i weekenden kom de så i den store kravlegård i stuen, og det er spændende. Her kan man øve sig på at gå og hoppe og lege med legetøj. Men det er også godt med en lille hyggetår hos mama Louane, når man har tumlet og er blevet træt og sulten. 

 

 

Heartbreaker på udstilling i Vamdrup

I går var Heartbreaker med os på Jyraks udstilling i Vamdrup, og det var en sand fornøjelse at have ham med. Han hyggede sig og viste sig frem både hos dommer Britta Busse, hvor han blev EX 1 og NOM og på scenen,  hvor han dog ikke fik nogen dommerstemmer i et virkeligt fint panel. Vi er superstolte af vores lille mand og glæder os til at have ham med på udstillinger her over efterår og vinter. 

 

      

 

Han-kuldet og India-kuldet flytter hjemmefra

Over de to sidste weekender er Halcon, Hankin, Houdini, Hida, Hendra, Ilesh og Ishan flyttet til deres nye familier. Der er gode nyheder fra dem alle, og det glæder vi os meget over. Vi ved, hvor store forventninger, man bygger op, mens man venter på sin ragdoll killing, og det betyder meget for os, at vores babyer tilpasser sig deres nye familier og levevilkår med høj haleføring og bringer en masse glæde med sig. Her i huset er der blevet stille. Heldigvis har vi de to skønne tøser Hamara og Inaya, som hygger sig sammen og stadig får os til at grine af deres narrestreger. 

 

 

Familieforøgelse igen - Louanes killinger er kommet til verden

I dag skete det endelig. Louane fødte sit første kuld killinger. 5 små uldtotter blev født, men vi blev hurtigt klar over, at den sidstfødte havde ganespalte og skulle have lov til at sove ind. De 4 øvrige killinger og mor Louane har det godt og hygger i fødekassen. Killingerne har flotte vægte på mellem 90 og 114 g. Louane klarede sin første fødsel så flot, og hun passer killingerne med stor omhu. For at hylde Louanes franske oprindelse bliver både kuldnavn og fornavne franske. Kuldet er vores J-kuld og kommer til at hedde Jacquard. Du kan læse mere om kuldnavnet her. 

 

 

 

 

Nyt fra DK Rags of Silk Genova Gino aka Kaffekatten

Vi har fået disse dejlige billeder af Kaffekatten, som deler en 1-værelses lejlighed på Vesterbro med sin søde menneskemor Stine. Stine har lavet en lille fortælling om sin hverdag med en ragdoll kat, som du kan læse under killingekøberne fortæller

 

 

Honey Boo Boo bliver en del af familien

Så er det besluttet! Daisy og Bonifacys lille brune bicolour pige Hamara bliver hos os, når de øvrige killinger flytter hjemmefra. Hun bliver 4. generation i vores katteri, da hendes oldemor Ippa var vores første avlkat, som i sit første kuld fik DK Rags of Silk Assam Alix en seal true bicolour pige og Hamaras mormor. Fra Alix' første kuld beholdt vi DK Rags of Silk Dupion Daisy også en seal true bicolour pige - Hamaras mor. Hamara bliver altså 3. generation seal bicolour hos DK Rags of Silk. På collagen herunder kan du se, at hun slægter sin mormor og mor meget på i udseende. Billederne er alle taget i 7-8 ugers alderen. Hamara er en skøn lille pige med et vidunderligt temperament og vores datter Matildas absolutte yndling. Hun har døbt hende Honey Boo Boo, så måske må vi opgive det fine stamnavn til fordel for reality TV :-) Vi glæder os til at følge hendes udvikling.