K
P
Ragdoll Cattery

Nyt fra DK Rags of Silk

 

 

Hamara går til scenen

Vi er netop hjemvendt fra en helt fantastisk forlænget udstillingsweekend til Karlovy Vary i det nordlige Tjekkiet. Fredag bød på besøg i den traditionsrige og smukke kurby og prøvesmagning af de mange varme kilder. Lørdag og søndag deltog vi sammen med 4 andre udstillere fra Ragdollklubben Danmark på den internationale katteudstilling, og det blev til helt forrygende resultater. Vi har stadig svært ved at få armene ned: 

 

Lørdag: 

 

DK Seierø's Brownie's fik sit sjette CAGCIB og er nu Grand International Champion

(N) RagLuceritos Our Image of Heartbreaker CAGCIB + NOM

DK Rags of Silk Han Hamara fik sit trejde CAC og er nu Champion. Vores lille hjemmelavede diva blev også NOM og BIS, blev valgt som bedste kat i kategori 1 og endte som BOB IV. 

 

Søndag: 

IC DK Seierø's Brownie's fik sit første CACS + NOM

IC (N) RagLuceritos Our Image of Heartbreaker CAGCIB + NOM

DK Rags of Silk Han Hamara fik sit første CACiB + NOM + BIS, blev igen valgt som bedste kat i kategori 1 og endte som BOB II. 

 

Vi er megastolte over de fine resultater og nyder at have vores  dejlige ragdolls med på tur. 

 

 

Fantastisk udstillingsweekend i Aarhus

I weekenden den 1. - 2. april deltog vi i Jyraks udstilling i Aarhus med vores to små piger af egen avl Hamara og Inaya. Udstillingen blev også et dejligt gensyn med to af killingerne fra vores sidste kuld: Kahlua og King's Gold, som begge fik meget fine bedømmelser hos dommerne. Vi er superstolte over dem og takker deres nye ejere for at vise dem frem. 

 

Lørdag: 

DK Rags of Silk India Inaya EX1

DK Rags of Silk Han Hamara CAC

DK Rags of Silk Katan Kahlua Madness EX1

DK Rags of Silk Katan King's Gold EX1

 

Søndag: 

DK Rags of Silk India Inaya EX1

DK Rags of Silk Han Hamara CAC, BIV, NOM og BOX

DK Rags of Silk Katan Kahlua Madness EX1, BIV, NOM og BIS.

 

Stort til lykke til Inge Gerd, som ejer Kahlua

 

 

Ragdollklubben Danmarks Topkatte 2016

Den 1. april 2017 afholdt Ragdollklubben Danmark sit topkatteshow under Jyrakudstillingen i Aarhus. Det er med stor stolthed, at vi kan sige, at vi har hele tre af vores dejlige ragdolls med på klubbens topkatteliste 2016.

IC S*Gunbertus Mylitta LovesU nr. 2 fertile hunner med 579 points
IC DK Seierø's Brownie's nr. 4 fertile hunner med 541 points
IC (N) RagLuceritos Our Image of Heartbreaker nr. 4 fertile hanner med 550 points

Vi siger tak til Ragdollklubben Danmark for den fine pokal og de meget generøse foderpræmier fra vores sponsorer. 

 

 

Magnolia har fundet nyt hjem

Magnolia har fundet sit forever home som kælekat og flytter omkring den 1. april 2017 til Line i Skanderborg, hvor hun bliver bofælle med en dejlig Maine Coon. Tusind tak til alle jer, der har vist interesse for hende. Det er så dejligt, at så mange har interesse i at give vores voksne ragdolls et nyt hjem, når de ikke længere skal indgå i avlen. 

 

Magnolia søger nyt hjem som kælekat

Magnolia er vores skønne tortie ragdoll pige. Hun er født den 4. juni 2012. Efter at have fået 3 dejlige kuld hos os, søger vi nu en ny familie, hvor hun kan få et dejligt liv som kælekat. Læs mere om Magnolia og se flere billeder. 

 

 

 

WOW hele 3 topkatteplaceringer i Ragdollklubben Danmark

I dag har vi fået den fantastiske nyhed, at vi har hele 3 katte på Ragdollklubben Danmarks Topkatteliste for 2016. Vi er superstolte og glade. 

 

Nr. 4 fertile hanner IC (N) RagLuceritos Our Image of Heartbreaker

Nr. 2 fertile hunner IC S*Gunbertus Mylitta LovesU

Nr. 4 fertile hunner IC DK Seierø's Brownie's

 

  

 

Katan kuldet er nu 13 uger

Joy og Bonifacys killinger er nu 13 uger og helt uimodståelige.

 

 

Ragdoll Breed BIS 2017

I denne weekend har vi været på Jyraks katteudstilling i Hørning. Lørdag var en ganske særlig udstillingsdag, da vi for første gang i lang tid kunne deltage i et Ragdoll Breed BIS på dansk jord. Et breed BIS er en specialudstilling for én race, hvor kun katte af denne race konkurrerer mod hinanden. For at få lov at lave et Ragdoll Breed BIS skal der tilmeldes 50 ragdolls og 50 andre katte i kategori 1 dvs. persere, exotic, hellig birmaer eller tyrkisk van. Det var helt fantastisk at se så mange smukke ragdolls og deres glade og spændte ejere samlet. For DK Rags of Silk blev det en fantastisk udstillingsdag med resultater, som vi er meget stolte af: 

 

DK Rags of Silk Han Hamara blev EX3 ud af 4 seal bicolour ungdyr, men det er ingen skam at blive nr. 3, når nr. 1 og 2 er DK Jaquet Gaia og Afrodite

 

DK Rags of Silk India Inaya fik EX1 og BIV (Best I Variant) et helt uventet fint resultat. Inaya nyder at være med på udstilling og charmede med dommer Yan Rocha-Folch

 

IC DK Seierø's Brownie's fik CAGCIB og BIV

 

IC S*Gunbertus Mylitta LovesU fik CAGCIB

 

IC (N) RagLuceritos Our Image of Heartbreaker blev CAGCIB, NOM, BIS og BOB4!!!! Vi er superstolte af vores dejlige dreng.

 

Billederne herunder viser de glade vindere af Ragdoll Breed BIS og Heartbreaker på scenen til BIS og BOB. Tak for lån af billederne til Karen Jaquet og tak for de meget flotte præmier til Ragdollklubben Danmark.

 

 

 

 

Happy New Year 2017

DK Rags of Silk wishes all our ragdoll friends a Happy New Year. It's time to celebrate and why not try some new delicious cocktails. As our K-litter all have cocktail names here we send our best wishes for 2017 with the recipes. Enjoy and have fun. 

 

DK Rags of Silk ønsker alle vores ragdollvenner et godt nytår. De er tid til at feste og hvorfor ikke prøve nogle nye lækre cocktails. Vores K-kuld har alle navne efter cocktails, så her sender vi jer vores bedste ønsker for det nye år med opskrifterne. God fornøjelse.

 

 

Glædelig jul og Godt Nytår til alle

Vi ønsker alle jer, der følger os og vores skønne ragdolls en rigtig Glædelig jul samt et godt og lykkebringende nytår.

 

2016 har været et meget travlt år her i katteriet med mange udstillingsoplevelser i ind- og udland og ikke mindst hele 4 dejlige kuld. Det er første og nok også sidste gang, at så mange små ragdolls kommer til verden her hos os på bare ét år. Det har været et stort arbejde at få dem godt videre til deres nye familier, men vi har hygget os så meget med at følge dem og håber, at de nu bringer en masse glæde hos deres nye ejere. Tak til alle jer, der følger os her, på Facebook og Instagram og besøger os på udstillingerne og her i katteriet. Vi glæder os til at dele vores passion for ragdolls med jer i 2017.