K
P
Ragdoll Cattery

DK Rags of Silk - kærligt stueopdræt af ragdolls i Silkeborg

 

 

Nyt fra DK Rags of Silk

 

Qubilai-kuldet flytter hjemmefra

Denne weekend har været store flytte weekend for vores Qubilai kuld. Først flyttede Qasimir, så Quiero og Quinoa og i morgen bliver det så Quintinas tur. Tilbage bliver Qaia, som vi beholder i katteriet. Hun kommer til at bo hos vores fodervært Jette, som har gjort et fantastisk arbejde med Q-kuldet. Sammen med hende bliver vores lillemand Quincy, som ikke er stor og stærk nok til at flytte endnu. Heldigvis er de to meget gode venner, så der er selskab, når de andre legekammerater flytter. Her er Qaia, som bliver vores første lilla ragdoll. 

 

 

Paris - ragdollernes by

I weekenden den 6. og 7. oktober havde vi endnu en fantastisk udstillingsoplevelse, da vi deltog i Animalexpo. Det er en stor messe med deltagelse af over 5000 dyr, så man kunne opleve lige fra akvariefisk til kameler, og der var et væld af besøgende. Lørdag var 53 ragdolls samlede til Breed BIS, så der var masser af konkurrence. Resultaterne skulle dog vise sig at blive helt overvældende.

 

Lørdag (Breed BIS):

GIC S*Gunbertus Mylitta LovesU CACS + NOM + BIS og BOB2 - sikke et show comeback for vores skønne tortie pige

CH DK Maine Malawi's Anna CACIB + NOM - hun blev slået at Mylitta på scenen, og også hun blev International Champion

CH DK Rags of Silk Leizu Liquorice CACIB - dermed blev han International Champion

 

Søndag:

GIC S*Gunbertus Mylitta LovesU CACS + NOM 

IC DK Maine Malawi's Anna CAGCIB + BIV + NOM 

IC DK Rags of Silk Leizu Liquorice CAGCIB + NOM

 

Helt fantastisk at have alle tre katte på scenen!!!

 

 

Qubilai kuldet er nu 8 uger og åh så dejlige

De små banditter i Qubilai kuldet er nu 8 uger, og vi begynder så småt at finde nye familier til dem. 

 

 

Qubilai kuldet stortrives

Vores små Qubilai babyer er nu 4 uger, og de bliver bare mere og mere uimodståelige.

 

 

Skønne ragdoll killinger

Vores Pagoda kuld er nu 8 uger, og de er så skønne. I denne alder er de fulde af spilopper, udforsker verden og lærer nyt hver dag. Det har været en kæmpefornøjelse at have 4 ugers ferie sammen med dem, hvor vi har kunne følge dem og nusse dem hver dag. 

 

 

Så kom Q-kuldet til verden

Her til morgen har Louane født 7 fine ragdollkillinger hos vores fodervært Jette. Det var første gang, Jette var jordemor ved en kattefødsel, men hun og Louane klarede det hele så flot. Killingerne vejer fra 69 til 95 g, og vi tror, at der er 4 piger og 3 drenge i kuldet. 

 

 

Årets første kuld killinger

I nat fødte Hamara 6 skønne ragdoll killinger. Der er 3 drenge og 3 piger, der alle har det godt. Det samme gælder mor Hamara, som klarede fødslen så flot. Hun er en meget roligt og afbalanceret mor, som passer killingerne omhyggeligt. Hun er meget stolt af dem og elsker, at vi kommer og nusser og snakker og roser hendes fine babyer. 

 

 

Gode nyheder - flere babyer på vej

Vi har nu den store glæde at annoncere, at Louane er drægtig med den skønne Tantor. Vi glæder os til at se ragdoll killingerne efter dem medio juli. Louane bor hos vores søde fodervært Jette og vil vokse op hos hende, men vi følger dem tæt. Vi takker Anne Maria fra DK Miss Cindies for at have lånt os dejlige Tantor. 

 

 

Bag tremmer i Fængslet i Horsens

Her i weekenden har vi været på et noget anderledes Jyrak show i Fængslet i Horsens. Jyrakfolkene havde gjort så meget ud af udstillingen, så vi havde en skøn og underholdende weekend, hvor vi også fik fine resultater med hjem: 

 

Lørdag: 

CH DK Rags of Silk Leizu Liquorice fik sit 2. CACIB og holder nu showpause til vi har mulighed for at komme på show i udlandet

DK Rags of Silk Mulberry Mateo fik sit første CAC

DK Maine Malawi's Anna fik sit 3. CAC og er nu Champion 

 

Søndag:

DK Rags of Silk Mulberry Mateo fik sit andet CAC, blev nomineret og vandt enstemmigt på scenen

DK Maine Malawi's Anna fik sit 1. CACIB 

 

  

 

 

Ragdoll babyer på vej!

Vi har den store fornøjelse at annoncere, at vi venter killinger medio juni mellem vores hunkat Hamara og DK Farrugias dejlige hankat Brumme. Vi kan ikke takke Anita og Danny nok for muligheden for at få Brumme som far til Hamaras første kuld. De er begge store katte med gode længder, lækker pelskvalitet og super øjenfarve. Vi glæder os til skønne brune bicolour killinger.