K
P
Ragdoll Cattery

Nyt fra DK Rags of Silk

 

 

Ragdoll Breed BIS 2017

I denne weekend har vi været på Jyraks katteudstilling i Hørning. Lørdag var en ganske særlig udstillingsdag, da vi for første gang i lang tid kunne deltage i et Ragdoll Breed BIS på dansk jord. Et breed BIS er en specialudstilling for én race, hvor kun katte af denne race konkurrerer mod hinanden. For at få lov at lave et Ragdoll Breed BIS skal der tilmeldes 50 ragdolls og 50 andre katte i kategori 1 dvs. persere, exotic, hellig birmaer eller tyrkisk van. Det var helt fantastisk at se så mange smukke ragdolls og deres glade og spændte ejere samlet. For DK Rags of Silk blev det en fantastisk udstillingsdag med resultater, som vi er meget stolte af: 

 

DK Rags of Silk Han Hamara blev EX3 ud af 4 seal bicolour ungdyr, men det er ingen skam at blive nr. 3, når nr. 1 og 2 er DK Jaquet Gaia og Afrodite

 

DK Rags of Silk India Inaya fik EX1 og BIV (Best I Variant) et helt uventet fint resultat. Inaya nyder at være med på udstilling og charmede med dommer Yan Rocha-Folch

 

IC DK Seierø's Brownie's fik CAGCIB og BIV

 

IC S*Gunbertus Mylitta LovesU fik CAGCIB

 

IC (N) RagLuceritos Our Image of Heartbreaker blev CAGCIB, NOM, BIS og BOB4!!!! Vi er superstolte af vores dejlige dreng.

 

Billederne herunder viser de glade vindere af Ragdoll Breed BIS og Heartbreaker på scenen til BIS og BOB. Tak for lån af billederne til Karen Jaquet og tak for de meget flotte præmier til Ragdollklubben Danmark.

 

 

 

 

Happy New Year 2017

DK Rags of Silk wishes all our ragdoll friends a Happy New Year. It's time to celebrate and why not try some new delicious cocktails. As our K-litter all have cocktail names here we send our best wishes for 2017 with the recipes. Enjoy and have fun. 

 

DK Rags of Silk ønsker alle vores ragdollvenner et godt nytår. De er tid til at feste og hvorfor ikke prøve nogle nye lækre cocktails. Vores K-kuld har alle navne efter cocktails, så her sender vi jer vores bedste ønsker for det nye år med opskrifterne. God fornøjelse.

 

 

Glædelig jul og Godt Nytår til alle

Vi ønsker alle jer, der følger os og vores skønne ragdolls en rigtig Glædelig jul samt et godt og lykkebringende nytår.

 

2016 har været et meget travlt år her i katteriet med mange udstillingsoplevelser i ind- og udland og ikke mindst hele 4 dejlige kuld. Det er første og nok også sidste gang, at så mange små ragdolls kommer til verden her hos os på bare ét år. Det har været et stort arbejde at få dem godt videre til deres nye familier, men vi har hygget os så meget med at følge dem og håber, at de nu bringer en masse glæde hos deres nye ejere. Tak til alle jer, der følger os her, på Facebook og Instagram og besøger os på udstillingerne og her i katteriet. Vi glæder os til at dele vores passion for ragdolls med jer i 2017. 

 

 

Katan-kuldet 5 uger

Killingerne i Katan-kuldet er nu blevet 5 uger. Det er størrelsesmæssigt de mindste killlinger, vi nogensinde har haft, men også de kæreste. De er alle 6 nogle kælne, små charmetrolde, der kalder på os fra kravlegården for at blive taget op. De er bare ikke til at stå for. 

 

 

Resultater fra Jyrak udstilling i Vorbasse

I denne weekend har vi været på Jyraks udstilling i Vorbasse. Det gav følgende fine resultater: 

 

CH (N) RagLuceritos Our Image of Heartbreaker fik lørdag sit 3. CACIB og blev nomineret. Han er nu International Champion. Søndag blev han CAGCIB

 

IC S*GunBertus Mylitta LovesU fik 2 x CAGCIB og blev søndag nomineret til at komme på scenen. 

 

Nu skal vores to unge ragdolls have en lille udstillingspause over nytåret. Det har gjort det så godt her i efteråret, og vi er superstolte af dem. 

 

 

Udstillingsresultater fra Brno i Tjekkiet

Den 12. og 13. november var Mette på udstilling i Tjekkiet, og det blev en forrygende weekend med helt fantastiske resultater for vores katte. 

 

DK Rags of Silk Han Hamara 2x EX1, 2xBIV, 2xNOM og 2xBIS. Vi er så superstolte af vores egen hjemmelavede lille ragdoll diva, som fik så fine bedømmelser.

 

CH (N) RagLuceritos Our Image of Heartbresker 2xCACIB og 2xNOM. Søndag fik han to stemmer på scenen og stod lige med en perser, som han tabte til på skilledommer. Det er så fantastisk, at vores unge dreng kan komme så langt blandt de fertile, voksne hanner. Heartbreaker nyder al den opmærksomhed, han kan få på udstillingerne, og er supercool at have med. 

 

IC S*GunBertus Mylitta LovesU 1xCACIB, hvorefter hun blev International Champion, 1xCAGCIB, 2xNOM, 2xBIS, 2 gange valgt som som bedste kategori 1 kat og videre til Best of Best, hvor hun lørdag blev BOB2 og søndag BOB4. Vores søde svenske prinsesse har bare et helt fantastisk temperament, og dommerne var vilde med hende. 

 

Vi siger Kira, Lotte og Tabita stor tak for deres hjælp med grooming, logistik omkring bedømmelser, præsentation hos dommerne og ikke mindst godt og humørfyldt selskab at fejre de gode resultater i. Stort til lykke til jer med jeres flotte resultater. Det var godt nok en vild oplevelse at have alle 8 danske katte fra vores rejseselskab nomineret til Best in Show to dage i træk.

 

 

Jacquard-kuldet er allerede 12 uger

Tænk engang, at vi allerede har haft de 4 dejlige, små trolde fra Jacquard kuldet hos os i 12 uger. I morgen skal de til dyrlægen og i slutningen af næste uge flytter de til deres nye hjem. Fra venstre er det Juliette, Joséphine, Jeannine og Jacques. Det er helt utroligt, hvor forskellige i udtryk de 3 blå mittede piger har, selv om de er samme farve og mønster. 

 

 

Et nyt kuld ragdollbabyer er kommet til verden

Den 24. oktober 2016 kom vores Katan-kuld til verden. Kuldet har vores dejlige blå tortie hunkat Joy som mor og Bonifacy som far. Joy fødte 6 killinger, som var bittesmå ved fødslen, men de var livlige nok og alle har klaret den første uge og tager stille og roligt på i vægt. Vi tror, at der er to piger og fire drenge. 

 

 

Udstilling i Kolding

I denne weekend har vi været på Katteklubbens udstilling med Heartbreaker, Mylitta og Inaya. Det blev en dejlig udstillingsweekend med fine resultater og en hyggelig middag lørdag med vores hollandske ragdollvenner. Resultater: 

 

DK Rags of Silk  India Inaya EX 1 både lørdag og søndag

S*GunBertus Mylittas LovesU CACIB + NOM lørdag og CACIB søndag

(N) Ragluceritos Our Image of Heartbreaker CAC + NOM lørdag og CAC søndag.

 

Heartbreaker har nu titlen Champion. 

 

 

Charmetroldene i Jacquard-kuldet er nu 8 uger

Fra venstre ses Joséphine, Jeannine, Juliette og Jacques