K
P
Ragdoll Cattery

DK Rags of Silk - kærligt stueopdræt af ragdolls i Silkeborg

 

 

Nyt fra DK Rags of Silk

 

Qubilai kuldet er nu 8 uger og åh så dejlige

De små banditter i Qubilai kuldet er nu 8 uger, og vi begynder så småt at finde nye familier til dem. 

 

 

Qubilai kuldet stortrives

Vores små Qubilai babyer er nu 4 uger, og de bliver bare mere og mere uimodståelige.

 

 

Skønne ragdoll killinger

Vores Pagoda kuld er nu 8 uger, og de er så skønne. I denne alder er de fulde af spilopper, udforsker verden og lærer nyt hver dag. Det har været en kæmpefornøjelse at have 4 ugers ferie sammen med dem, hvor vi har kunne følge dem og nusse dem hver dag. 

 

 

Så kom Q-kuldet til verden

Her til morgen har Louane født 7 fine ragdollkillinger hos vores fodervært Jette. Det var første gang, Jette var jordemor ved en kattefødsel, men hun og Louane klarede det hele så flot. Killingerne vejer fra 69 til 95 g, og vi tror, at der er 4 piger og 3 drenge i kuldet. 

 

 

Årets første kuld killinger

I nat fødte Hamara 6 skønne ragdoll killinger. Der er 3 drenge og 3 piger, der alle har det godt. Det samme gælder mor Hamara, som klarede fødslen så flot. Hun er en meget roligt og afbalanceret mor, som passer killingerne omhyggeligt. Hun er meget stolt af dem og elsker, at vi kommer og nusser og snakker og roser hendes fine babyer. 

 

 

Gode nyheder - flere babyer på vej

Vi har nu den store glæde at annoncere, at Louane er drægtig med den skønne Tantor. Vi glæder os til at se ragdoll killingerne efter dem medio juli. Louane bor hos vores søde fodervært Jette og vil vokse op hos hende, men vi følger dem tæt. Vi takker Anne Maria fra DK Miss Cindies for at have lånt os dejlige Tantor. 

 

 

Bag tremmer i Fængslet i Horsens

Her i weekenden har vi været på et noget anderledes Jyrak show i Fængslet i Horsens. Jyrakfolkene havde gjort så meget ud af udstillingen, så vi havde en skøn og underholdende weekend, hvor vi også fik fine resultater med hjem: 

 

Lørdag: 

CH DK Rags of Silk Leizu Liquorice fik sit 2. CACIB og holder nu showpause til vi har mulighed for at komme på show i udlandet

DK Rags of Silk Mulberry Mateo fik sit første CAC

DK Maine Malawi's Anna fik sit 3. CAC og er nu Champion 

 

Søndag:

DK Rags of Silk Mulberry Mateo fik sit andet CAC, blev nomineret og vandt enstemmigt på scenen

DK Maine Malawi's Anna fik sit 1. CACIB 

 

  

 

 

Ragdoll babyer på vej!

Vi har den store fornøjelse at annoncere, at vi venter killinger medio juni mellem vores hunkat Hamara og DK Farrugias dejlige hankat Brumme. Vi kan ikke takke Anita og Danny nok for muligheden for at få Brumme som far til Hamaras første kuld. De er begge store katte med gode længder, lækker pelskvalitet og super øjenfarve. Vi glæder os til skønne brune bicolour killinger.

 

Fantastisk udstillingstur til Most i Tjekkiet

I weekenden den 5. - 6. maj var vi sammen med vores gode ven Anne Maria fra DK Miss Cindie's i Assens på udstillingstur til Most i Tjekkiet. Vi havde et par dejlige dage og fik fantastiske resultater med hjem. 

 

  Lørdag, den 5. maj 2018 Søndag, den 6. maj 2018
DK Rags of Silk Mulberry Mateo EX1 + BIV EX + BIV + NOM. Tabte på skilledommer
DK Rags of Silk Leizy Liquorice CAC + NOM + BIS + BOB2 CAC + NOM
DK Maine Malawi's Anna CAC + BIV CAC + BIV + NOM

                                                             

 

Katteklubbens udstilling i Grindsted

Den 7. og 8. april 2018 har vi været på udstilling med vores to unge hanner Mateo og Liquorice. Det kom der følgende resultater ud af: 

 

DK Rags of Silk Leizu Liquorice EX1 begge dage

DK Rags of Silk Mulberry Mateo EX1+BIV og NOM begge dage. Han blev begge dage slået på scenen af Jørgen Billings smukke perserpige. 

 

Drengene er en fornøjelse at have med på udstilling