K
P
Ragdoll Cattery

Nyt fra DK Rags of Silk

 

 

Familieforøgelse igen - Louanes killinger er kommet til verden

I dag skete det endelig. Louane fødte sit første kuld killinger. 5 små uldtotter blev født, men vi blev hurtigt klar over, at den sidstfødte havde ganespalte og skulle have lov til at sove ind. De 4 øvrige killinger og mor Louane har det godt og hygger i fødekassen. Killingerne har flotte vægte på mellem 90 og 114 g. Louane klarede sin første fødsel så flot, og hun passer killingerne med stor omhu. For at hylde Louanes franske oprindelse bliver både kuldnavn og fornavne franske. Kuldet er vores J-kuld og kommer til at hedde Jacquard. Du kan læse mere om kuldnavnet her. 

 

 

 

 

Nyt fra DK Rags of Silk Genova Gino aka Kaffekatten

Vi har fået disse dejlige billeder af Kaffekatten, som deler en 1-værelses lejlighed på Vesterbro med sin søde menneskemor Stine. Stine har lavet en lille fortælling om sin hverdag med en ragdoll kat, som du kan læse under killingekøberne fortæller

 

 

Honey Boo Boo bliver en del af familien

Så er det besluttet! Daisy og Bonifacys lille brune bicolour pige Hamara bliver hos os, når de øvrige killinger flytter hjemmefra. Hun bliver 4. generation i vores katteri, da hendes oldemor Ippa var vores første avlkat, som i sit første kuld fik DK Rags of Silk Assam Alix en seal true bicolour pige og Hamaras mormor. Fra Alix' første kuld beholdt vi DK Rags of Silk Dupion Daisy også en seal true bicolour pige - Hamaras mor. Hamara bliver altså 3. generation seal bicolour hos DK Rags of Silk. På collagen herunder kan du se, at hun slægter sin mormor og mor meget på i udseende. Billederne er alle taget i 7-8 ugers alderen. Hamara er en skøn lille pige med et vidunderligt temperament og vores datter Matildas absolutte yndling. Hun har døbt hende Honey Boo Boo, så måske må vi opgive det fine stamnavn til fordel for reality TV :-) Vi glæder os til at følge hendes udvikling. 

 

 

De små charmetrolde fra India-kuldet

Det er så skønt at følge killingerne, når de vokser op. Det er særligt sjovt denne gang, hvor vi har Han-kuldet på snart 7 uger og India-kuldet på snart 4 uger, der tumler rundt sammen. Det gør virkelig, at vi kan se den store udvikling, der sker med killingerne på ganske få uger. De små kan dog noget, de store ikke kan - sidde stille til et gruppebillede, så her er de:

 

 

Så er I kuldet kommet til verden

Søndag, den 5. juni 2016 fødte S*Elhemas Magnolia 3 store, fine ragdoll killinger. Der er 2 drenge og 1 pige, og kuldet er vores I kuld. Både mor og babyer har det godt. Læs mere om India - kuldet.

 

 

World Ragdoll Show i Boxtel, Holland 2016

Den 21. og 22 maj 2016 deltog Jesper sammen med en hel gruppe af medlemmerne af Ragdollklubben Danmark i World Ragdoll Show i Boxtel i Holland, hvor 130 ragdolls konkurrerede mod hinanden - en hel unik begivenhed for racen. Jesper har været med til at arrangere showet og tog allerede torsdag til Holland sammen med Brownie's, Joy og Louane. De havde en helt fantastisk udstillingsweekend, hvor de 26 danske katte fik helt fantastiske resultater, og hvor der var rig lejlighed til at mødes med opdrættere og udstillere fra hele Europa - ja sågar fra Brasiilen var der besøg. Vores tre piger klarede sig ualmindelig fint på showet, hvilket vi er superstolte af. Resultaterne blev som følger: 

 

DK Seierø's Brownie's 2 x CAGCIB, 1 x BIV og 2 x NOM

Louane de l'Epine de la Rose d'or 2 X CAGCIB

(N) RagLuceritos Joy with Strawberry Daiquiry 2 x CAGCIV og 1 x NOM

 

Joy var med på show sammen med os for første gang og hvilken fornøjelse. Hun charmerede dommerne og nød opmærksomheden. Hun er bare en skøn pige. Showet gav også lejlighed til at møde Louanes franske opdrætter og se hendes søster, som er avlskat i deres katteri. Det er rigtigt sjovt at se, hvordan de udvikler sig. 

 

 

De første killinger i 2016 er født

I nat fik Daisy og Boni 6 dejlige ragdoll killinger. Daisy klarede sin første fødsel så flot og både mormis og babyer har det godt. Fødselsvægtene er utroligt fine. Der var en lille fis på 85 g, men resten vejer over 100 g og en enkelt basse endda 118 g. Vi glæder os til at se dem vokse op. 

 

 

Heartbreaker på besøg i Maxizoo

I går var Heartbreaker på besøg i vores lokale Maxizoo for at hente sin præmie. Han har nemlig vundet butikkens fotokonkurrence som sødeste killing og fik som præmie vådfoder og et gavekort på 200 kr. til butikken. Heartbreaker nød opmærksomheden og var meget begejstret for at få tørret andekød som godbidder af de søde piger i butikken.  

 

  

 

 

 

Resultater fra udstillingen i Hvidovre

Mens vi var i Tjekkiet, har Cecilie og DK Rags of Silk Ferghana Florian været på udstilling i Hvidovre. Florian fik sit 3. CAP og har nu vundet sit første titel som Premier. Vi ønsker Cecilie og Florian til lykke med titlen. Florian blev på udstillingen valgt som publikums favorit "Mis Hvidovre". Om det er bedst at få en Fife titel eller publikumsprisen, når man er købt som kælekat ved vi ikke, men vi tænker måske det sidste. Tak til Cecilie for det fine billede. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

På tur til Tjekkiet

I den forlængede weekend 5.-8. maj 2016 kørte vi sammen med vores datter Matilda og vores to unge ragdollhunner Brownie's og Louane til Most i det nordlige Tjekkiet. Det blev en skøn tur, hvor der både blev tid til at være kulturelle, shoppe, spise lækker mad, familie- og kattehygge og så naturligvis udstilling. Vores to små piger klarede sig supergodt i Most. Lørdag den 7. maj 2016 fik de begge deres 2. CACIB og Brownie's blev derudover nomineret, Best in Show og 2. bedste kat i kategori 1. Der var også en specialpræmiering for katte født i maj, hvor begge pigerne ligeledes deltog. Her vandt Louane som bedste hunkat. Søndag, den 8. maj 2016 fik begge pigerne deres 3. CACIB og Louane blev derudover nomineret. Hun fik dog ingen stemmer på scenen. Begge pigerne kan nu bryste sig af titlen international champion.