K
P
Ragdoll Cattery

Nyt fra DK Rags of Silk

 

 

Katan-kuldet 5 uger

Killingerne i Katan-kuldet er nu blevet 5 uger. Det er størrelsesmæssigt de mindste killlinger, vi nogensinde har haft, men også de kæreste. De er alle 6 nogle kælne, små charmetrolde, der kalder på os fra kravlegården for at blive taget op. De er bare ikke til at stå for. 

 

 

Resultater fra Jyrak udstilling i Vorbasse

I denne weekend har vi været på Jyraks udstilling i Vorbasse. Det gav følgende fine resultater: 

 

CH (N) RagLuceritos Our Image of Heartbreaker fik lørdag sit 3. CACIB og blev nomineret. Han er nu International Champion. Søndag blev han CAGCIB

 

IC S*GunBertus Mylitta LovesU fik 2 x CAGCIB og blev søndag nomineret til at komme på scenen. 

 

Nu skal vores to unge ragdolls have en lille udstillingspause over nytåret. Det har gjort det så godt her i efteråret, og vi er superstolte af dem. 

 

 

Udstillingsresultater fra Brno i Tjekkiet

Den 12. og 13. november var Mette på udstilling i Tjekkiet, og det blev en forrygende weekend med helt fantastiske resultater for vores katte. 

 

DK Rags of Silk Han Hamara 2x EX1, 2xBIV, 2xNOM og 2xBIS. Vi er så superstolte af vores egen hjemmelavede lille ragdoll diva, som fik så fine bedømmelser.

 

CH (N) RagLuceritos Our Image of Heartbresker 2xCACIB og 2xNOM. Søndag fik han to stemmer på scenen og stod lige med en perser, som han tabte til på skilledommer. Det er så fantastisk, at vores unge dreng kan komme så langt blandt de fertile, voksne hanner. Heartbreaker nyder al den opmærksomhed, han kan få på udstillingerne, og er supercool at have med. 

 

IC S*GunBertus Mylitta LovesU 1xCACIB, hvorefter hun blev International Champion, 1xCAGCIB, 2xNOM, 2xBIS, 2 gange valgt som som bedste kategori 1 kat og videre til Best of Best, hvor hun lørdag blev BOB2 og søndag BOB4. Vores søde svenske prinsesse har bare et helt fantastisk temperament, og dommerne var vilde med hende. 

 

Vi siger Kira, Lotte og Tabita stor tak for deres hjælp med grooming, logistik omkring bedømmelser, præsentation hos dommerne og ikke mindst godt og humørfyldt selskab at fejre de gode resultater i. Stort til lykke til jer med jeres flotte resultater. Det var godt nok en vild oplevelse at have alle 8 danske katte fra vores rejseselskab nomineret til Best in Show to dage i træk.

 

 

Jacquard-kuldet er allerede 12 uger

Tænk engang, at vi allerede har haft de 4 dejlige, små trolde fra Jacquard kuldet hos os i 12 uger. I morgen skal de til dyrlægen og i slutningen af næste uge flytter de til deres nye hjem. Fra venstre er det Juliette, Joséphine, Jeannine og Jacques. Det er helt utroligt, hvor forskellige i udtryk de 3 blå mittede piger har, selv om de er samme farve og mønster. 

 

 

Et nyt kuld ragdollbabyer er kommet til verden

Den 24. oktober 2016 kom vores Katan-kuld til verden. Kuldet har vores dejlige blå tortie hunkat Joy som mor og Bonifacy som far. Joy fødte 6 killinger, som var bittesmå ved fødslen, men de var livlige nok og alle har klaret den første uge og tager stille og roligt på i vægt. Vi tror, at der er to piger og fire drenge. 

 

 

Udstilling i Kolding

I denne weekend har vi været på Katteklubbens udstilling med Heartbreaker, Mylitta og Inaya. Det blev en dejlig udstillingsweekend med fine resultater og en hyggelig middag lørdag med vores hollandske ragdollvenner. Resultater: 

 

DK Rags of Silk  India Inaya EX 1 både lørdag og søndag

S*GunBertus Mylittas LovesU CACIB + NOM lørdag og CACIB søndag

(N) Ragluceritos Our Image of Heartbreaker CAC + NOM lørdag og CAC søndag.

 

Heartbreaker har nu titlen Champion. 

 

 

Charmetroldene i Jacquard-kuldet er nu 8 uger

Fra venstre ses Joséphine, Jeannine, Juliette og Jacques

 

 

Udstilling i Køge

I dag har Jesper været på udstilling i Køge med Heartbreaker og Hamara. Heartbreaker fik sit første CAC og blev nomineret på sin første dag i åben klasse. Vi er så stolte af ham. Hamara var med på udstilling for første gang. Det klarede hun fint. Hun blev EX1 med en fantastisk bedømmelse og tabte BIV på et hængende hår til en meget smuk og noget ældre svensk ragdoll.

 

Hjem fra udstillingen kom Jesper med en ny beboer til vores katteri - nemlig den smukke seal tortie pige S*GunBertus MyLitta LovesU, som kommer fra det svenske opdræt GunBertus. Vi takker Ulla Johansson for den store tillid, hun har vist os. MyLitta har været her i ganske få timer, men vi kan allerede se og mærke, at hun er dejlig, tillidsfuld og social pige ud over at være helt bedårende.

 

 

Jacquard kuldet er nu 5 uger

De 4 små uldtotter i Jacquard kuldet er nu 5 uger, og de udvikler sig med stormskridt nu, hvor de er kommet i den store kravlegård i vores stue, hvor de kan hoppe, løbe og klatre. I denne uge er de alle begyndt at spise både våd- og tørfoder og drikke vand, men det er stadig hyggeligt at få en tår i mælkebaren hos mor Louane. 

 

 

Jacquard kuldet flytter i den store kravlegård

Louanes 4 skønne killinger er nu 4 uger gamle, og den lille Jacques ville ud og se verden og begyndte at kravle ud af fødekassen. Her i weekenden kom de så i den store kravlegård i stuen, og det er spændende. Her kan man øve sig på at gå og hoppe og lege med legetøj. Men det er også godt med en lille hyggetår hos mama Louane, når man har tumlet og er blevet træt og sulten.